Beheren Back-upsets - Andere bestandstypen

In dit venster worden de items weergegeven die u aan de categorie voor andere bestandstypen toevoegt. Van de bestanden die in dit venster worden getoond, kan een back-up worden gemaakt.

De categorie voor andere bestandstypen bevat geen bestandsextensies. Deze categorie omvat de bestanden die u specifiek aan de back-up toevoegt. Norton 360 Online neemt deze bij het controleren van de pc op bestanden voor de back-up niet op in de andere bestandscategorieën.

U kunt de optie Selectie uitsluiten onder in het venster gebruiken om de geselecteerde items uit de back-upset te verwijderen.

In dit venster worden alle bestanden die bij de categorie voor andere bestandstypen horen, weergegeven in een tabel met de volgende gegevens:

Back-up maken van item

Hiermee worden alle bestanden weergegeven die zijn toegevoegd aan de categorie voor andere bestandstypen.

Hier wordt ook de locatie van het bestand en het type weergegeven.

Grootte

Hiermee wordt de grootte van elk bestand weergegeven dat beschikbaar is in de categorie voor andere bestandstypen.

Als u het volledige pad van een bestand niet kunt zien, kunt u de muisaanwijzer over het item bewegen om het volledige bestandspad te zien.

Bestandsextensies bewerken of aan een back-upbestandscategorie toevoegen

Een bestandsextensie uit een back-upcategorie verwijderen

Een back-upcategorie opnieuw instellen op de standaardbestandsextensies

Extensies van back-upbestanden

Norton Back-up maken en herstellen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8250898_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/07/2011