Beheren Back-upsets - Afbeeldingen

In dit venster worden alle bestanden weergeven die bij de afbeeldingscategorie horen. Van de bestanden die in dit venster worden getoond, kan een back-up worden gemaakt.

Norton 360 Online zoekt automatisch alle bestanden die zich in de afbeeldingscategorie bevinden. U kunt hier gegevens bekijken zoals de totale grootte van de afbeeldingscategorie en het aantal bestanden dat zich hierin bevindt. Norton 360 Online geeft voor elk bestand gegevens weer, zoals de locatie en grootte van het bestand.

U kunt de optie Selectie uitsluiten onder in het venster gebruiken om de geselecteerde items uit de back-upset te verwijderen.

In dit venster worden alle bestanden die bij de afbeeldingscategorie horen, weergegeven in een tabel met de volgende gegevens:

Back-up maken van item

Hiermee worden alle beschikbare bestanden in de afbeeldingscategorie weergegeven.

U kunt ook de locatie van het bestand zien.

Grootte

Hiermee wordt de grootte weergegeven van elk beschikbare bestand in de afbeeldingscategorie.

Als u het volledige pad van een bestand niet kunt zien, kunt u de muisaanwijzer over het item bewegen om het volledige bestandspad te zien.

De afbeeldingscategorie omvat de meest gangbare grafische bestandstypen, inclusief, maar niet beperkt tot de volgende bestandstypen:

• Photographic JPEG en JIFF-afbeeldingen (.jpg, .jpeg, .jpe, .jP2, .j2k, .j2c, .jpf)

• Graphic Interchange Format-afbeeldingsbestanden (.gif)

• Bitmap Graphics -bestanden (.bmp, .pct)

• Tagged Image Format-bestanden (.tif, .tiff)

• Adobe Illustrator Vector Graphic-bestanden (.ai)

• Adobe InDesign-documenten (.indd)

• Adobe PhotoDeluxe-afbeeldingen (.pdd)

• Windows-metabestanden (.wmf)

• Portable (Public) Network Graphic-bestanden (.png)

• Photoshop-bestanden (.psd)

• Macintosh Quickdraw/PICT-tekenbestanden (.pict)

• Encapsulated PostScript-bestanden (.eps)

• MS Foxpro Screen-bestanden (.sct)

• Run Length Encoded-bitmapbestanden (.rle)

• Apparaatonafhankelijke grafische bitmapbestanden (.dib)

• Borland JBuilder Project-bestanden (.jpx)

• Japan Picture Format-bestanden (.jpc)

• Image Alchemy HSI Temporary Raw Bitmap-bestanden (.raw)

• Pixar Picture-bestanden (.pxr)

• TARGA-bestanden (.tga)

• Targa-bitmapbestanden (.icb, .vst)

• Kodak Photo CD-bestanden (.pcd); Kodak RAW-bitmapafbeeldingen (.kdc)

• Paint Shop Pro-afbeeldingen (.psp)

• Grafische vectortekenbestanden van Corel (.cdr)

• CAD-bestanden (.vda)

Bestandsextensies bewerken of aan een back-upbestandscategorie toevoegen

Een bestandsextensie uit een back-upcategorie verwijderen

Een back-upcategorie opnieuw instellen op de standaardbestandsextensies

Extensies van back-upbestanden

Norton Back-up maken en herstellen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8250895_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/07/2011