Beheren Back-upsets - Muziek

In dit venster worden alle bestanden weergegeven die bij de muziekcategorie horen. Van de bestanden die in dit venster worden getoond, kan een back-up worden gemaakt.

Norton 360 Online zoekt automatisch alle bestanden die zich in de muziekcategorie bevinden. U kunt hier gegevens bekijken zoals de totale grootte van de muziekcategorie en het aantal bestanden dat zich hierin bevindt. Norton 360 Online geeft voor elk bestand gegevens weer, zoals de locatie en grootte van het bestand.

U kunt de optie Selectie uitsluiten onder in het venster gebruiken om de geselecteerde items uit de back-upset te verwijderen.

In dit venster worden alle bestanden die bij de muziekcategorie horen, weergegeven in een tabel met de volgende gegevens:

Back-up maken van item

Hiermee worden alle beschikbare bestanden in de muziekcategorie weergegeven.

Hier wordt ook de locatie van het bestand en het type weergegeven.

Grootte

Hiermee wordt de grootte weergegeven van elk beschikbare bestand in de muziekcategorie.

Als u het volledige pad van een bestand niet kunt zien, kunt u de muisaanwijzer over het item bewegen om het volledige bestandspad te zien.

De muziekcategorie omvat de meest gangbare bestandstypen voor muziekprogramma's, inclusief, maar niet beperkt tot de volgende bestandstypen:

• MPEG Audio Stream, Layer III-bestanden (.mp3); MPEG-4-videobestanden (.mp4); MPEG-4 Audio Layer-bestanden (.m4a); MPEG-2 Advanced Audio Coding-bestanden (.aac); MPEG Audio Stream, Layer I (.mp1); MPEG Audio Stream, Layer II (.mp2)

• Door Apple beveiligde AAC-bestanden (.m4p)

• Audio Interchange File Format ( .aif, .aifc, .aiff)

• Audio Codec 3-bestanden (.a3c)

• Fast Tracker 2 Extended Module-bestanden (.xm)

• Free Lossless Audio Codec-bestanden (.flac)

• Microsoft Windows Media Audio-bestanden (.wma)

• MIDI-bestanden (.rmi)

• Monkey's Audio Lossless Audio Compression Format-bestanden (.ape)

• MP3 Playlist-bestanden (.m3u)

• Musical Instrument Digital Interface MIDI Sound-bestanden (.mid; .midi)

• Playlist (.pls)

• Real Networks RealMedia Streaming Media-bestanden (.ra); RealMedia Streaming Media-bestanden (.rm); RealMedia Metafile-bestanden (.ram)

• ScreamTracker v3 Sound-bestanden (.s3m)

• Waveform Audio-bestanden (.wav)

• Windows Media Player Playlist (.wpl)

Bestandsextensies bewerken of aan een back-upbestandscategorie toevoegen

Een bestandsextensie uit een back-upcategorie verwijderen

Een back-upcategorie opnieuw instellen op de standaardbestandsextensies

Extensies van back-upbestanden

Norton Back-up maken en herstellen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8250892_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/07/2011