Beheren Back-upsets - E-mail

In dit venster worden alle bestanden weergegeven die bij de e-mailcategorie horen. Van de bestanden die in dit venster worden getoond, kan een back-up worden gemaakt.

Norton 360 Online zoekt automatisch alle bestanden die zich in de e-mailcategorie bevinden. U kunt hier gegevens bekijken zoals de totale grootte van de e-mailcategorie en het aantal bestanden dat zich hierin bevindt. Norton 360 Online geeft voor elk bestand gegevens weer, zoals de locatie en grootte van het bestand.

U kunt de optie Selectie uitsluiten onder in het venster gebruiken om de geselecteerde items uit de back-upset te verwijderen.

In dit venster worden alle bestanden die bij de e-mailcategorie horen, weergegeven in een tabel met de volgende gegevens:

Back-up maken van item

Hiermee worden alle beschikbare bestanden in de e-mailcategorie weergegeven.

Hier wordt ook de locatie van het bestand en het type weergegeven.

Grootte

Hiermee wordt de grootte weergegeven van elk beschikbare bestand in de e-mailcategorie.

Als u het volledige pad van een bestand niet kunt zien, kunt u de muisaanwijzer over het item bewegen om het volledige bestandspad te zien.

De e-mailcategorie bevat de meest gangbare e-mailbestandstypen, inclusief, maar niet beperkt tot de volgende bestandstypen:

• Microsoft Outlook Personal Folder-bestanden (.pst)

• Microsoft Exchange Mail-berichten (.msg)

• Microsoft Outlook Express-e-mail of Windows Mail (.dbx)

• Microsoft Outlook Express-e-mail (.eml)

• Microsoft Outlook Rules Wizard-bestanden (.rwz)

• Microsoft Message Store (.MsMessageStore)

• E-mailbestanden van Netscape Mail (.snm)

• Media Stream Broadcast (.msb)

• Mailboxberichtbestanden (.mbx)

• First Reader Saved Message Folder (.fol);

Bestandsextensies bewerken of aan een back-upbestandscategorie toevoegen

Een bestandsextensie uit een back-upcategorie verwijderen

Een back-upcategorie opnieuw instellen op de standaardbestandsextensies

Extensies van back-upbestanden

Norton Back-up maken en herstellen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8250889_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/07/2011