Details back-up

In het venster Details back-up wordt de status weergegeven van de recentste back-upactiviteiten die Norton 360 Online heeft uitgevoerd. U kunt ook zien of het pictogram voor de back-upstatus is in- of uitgeschakeld. Het pictogram naast elk item geeft de algehele status weer.

Als u actie moet ondernemen, verschijnt een bericht met informatie over de volgende stappen die u moet uitvoeren. Indien nodig verschijnt de koppeling Details waarmee u extra informatie kunt bekijken in het venster Beveiligingsgeschiedenis. U kunt specifieke informatie bekijken over de back-upactiviteiten, inclusief de ernst van problemen, de datum en tijd, de status en aanbevolen acties.

In de volgende tabel worden de activiteiten vermeld die deel uitmaken van de back-up:

Back-up maken

Geeft aan hoe recentelijk een back-up is uitgevoerd.

Norton 360 Online geeft de datum en het tijdstip aan waarop de back-up voor het laatst is uitgevoerd. Hierbij wordt ook een bericht over de status van de back-up weergegeven. Wanneer u back-up maken uitschakelt, controleert Norton 360 Online de status van uw back-upactiviteiten niet meer.

Overlays van back-upstatus

Geeft aan of de functie is ingeschakeld

Als deze functie is ingeschakeld, voegt Norton 360 Online een pictogram aan de bestanden toe om de back-upstatus van de bestanden weer te geven.

Onder Dingen die u kunt doen zijn ook de volgende opties beschikbaar:

Nu een back-up maken

Maak direct een back-up.

De bestanden waarvan een back-up moet worden gemaakt, en de back-uplocatie zijn door u opgegeven toen u de back-upinstellingen configureerde.

Herstel bestanden

Herstel bestanden uit een eerdere back-up.

U kunt uw instellingen voor het herstellen wijzigen voordat u de back-upbestanden herstelt. Controleer of de opgegeven back-uplocatie, zoals een cd of externe vaste schijf, beschikbaar is voordat u het herstelproces start.

Back-upsets beheren

Wijzig uw back-upinstellingen.

U kunt de set bestanden waarvan u een back-up wilt maken, evenals de locatie en het schema voor de back-ups wijzigen.

Back-up uitschakelen/Back-up inschakelen

Schakel automatische of geplande back-ups uit.

Wanneer u back-ups uitschakelt, blijven de specificaties voor schema, locatie en bestanden bewaard wanneer u back-ups weer inschakelt.

Voorbereiding voor back-ups

Een nieuwe back-upset maken

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8146552_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/07/2011