Uw online order bevestigen

Als u een order heeft geplaatst om uw Norton-abonnement online aan te schaffen, moet u uw order in uw Norton-account bevestigen. U kunt de Norton-service alleen downloaden en uw abonnement beheren nadat u uw order heeft bevestigd.

U kunt eenvoudigweg controleren of uw order is bevestigd door naar het servicepictogram te kijken op de pagina Abonnementen. Als u uw order niet heeft bevestigd, wordt het pictogram vervaagd weergegeven. U kunt bovendien zien dat de ordergegevens worden weergegeven op de pagina Abonnementen. Nadat u de order heeft bevestigd, verschijnen de ordergegevens op de pagina Ordergegevens.

Uw Norton-account wordt automatisch gemaakt wanneer u uw online order plaatst. U kunt uw aanmeldingsreferenties gebruiken om u bij uw Norton-account aan te melden en uw aanschaf te bevestigen. Uw Norton-abonnement wordt automatisch geregistreerd bij uw Norton-account.

Als u echter geen order heeft geplaatst, kunt u de order annuleren.

Online orders hoeven niet te worden bevestigd. Als u tijdens de abonnementsaankoop een onjuist wachtwoord of onjuiste factuurgegevens heeft opgegeven, moet u uw order bevestigen.

Uw online order bevestigen

1. Meld u aan bij uw Norton-account.

2. Klik op Nu bevestigen in de banner die verschijnt.

3. Op de pagina Norton-orderbevestiging selecteert u onder Uw order bevestigen Ja, ik heb deze order geplaatst en voert u het serienummer van het product in.

U kunt het productserienummer vinden in de e-mailbevestiging van uw order die u van Norton ontvangt.

4. Klik op Order bevestigen.

Als u de order wilt annuleren, selecteert u Nee, ik heb deze order niet geplaatst, en klikt u op Order weigeren.

5. Volg de instructies op het scherm.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v81400923_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 12/04/2017