Automatische verlenging voor uw Norton-productabonnement annuleren

Met de automatische verlengingsservice van Norton kunt u uw Norton-productabonnement automatisch verlengen voordat het verloopt. Deze verlengingsservice biedt gebruikers die ervoor kiezen continue updates en bescherming jaar in, jaar uit. Als u zich heeft geregistreerd voor een maandabonnement van uw Norton-product, ontvangt u elke maand beveiliging.

U kunt de automatische verlenging op elk moment tijdens uw abonnement annuleren door de functie uit te schakelen. Als Automatische verlenging is uitgeschakeld, moet u uw abonnement handmatig verlengen voordat het verloopt.

Als u uw automatische verlengingsservice van Norton annuleert, moet u uw abonnement handmatig verlengen op het moment dat het verloopt, zodat u beveiligingsupdates blijft ontvangen.

U kunt ook contact opnemen met de Norton-klantenservice om de automatische verlengingsservice van Norton te annuleren.

Automatische verlenging voor uw Norton-productabonnement annuleren

1. Meld u aan bij Norton Management.

2. Klik op het tabblad Mijn account.

3. Klik op de pagina Mijn account op Automatische verlenging en abonnementen.

4. Op de pagina Automatische verlenging en abonnementen gaat u naar de kolom Automatische verlenging en zet u de AAN/UIT -schakelaar op UIT.

Automatische verlengingsservice van Norton

Uw apparaat beveiligen met een Norton-beveiligingsproduct

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.