Automatische verlenging in Aziatische landen

Als u het Norton-abonnement heeft aangeschaft bij een van de Aziatische online winkels van Norton, moeten de instellingen van uw Automatische verlenging rechtstreeks via de Aziatische online winkel van Norton beheerd.

Als u de instellingen van uw Automatische verlenging wilt beheren, klikt u op de online winkel van Norton waar u uw productabonnement heeft aangeschaft:

Als u wilt weten hoe u de automatische verlengingsservice van Norton uitschakelt voor Norton-abonnementen die in een van de bovenstaande winkels zijn gekocht, gaat u naar Ik wil automatische verlenging uitschakelen voor mijn Norton-abonnement.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v81141465_NortonM_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 03/10/2016