Aautomatische verlenging beheren voor abonnementen die bij de Aziatische online winkel van Norton zijn gekocht

Als u het Norton-abonnement heeft aangeschaft bij een van de Aziatische online winkels van Norton, moeten de instellingen van uw Automatische verlenging rechtstreeks via de Aziatische online winkel van Norton worden beheerd.

Als u de instellingen van uw abonnement met automatische verlenging wilt beheren, klikt u op de online winkel van Norton waar u uw productabonnement heeft aangeschaft:

Als u wilt weten hoe u de automatische verlenging uitschakelt voor Norton-abonnementen die in een van de bovenstaande winkels zijn gekocht, gaat u naar Ik wil Automatische verlenging voor mijn Norton-abonnement annuleren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v81141465
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 18/03/2021