Functies van Norton Utilities 16.0

Onnodige bestanden, verouderde registeringangen en problemen met uw vaste schijf kunnen uw pc vertragen en doen vastlopen. Norton Utilities 16.0 ruimt uw computer op en versnelt deze voor een optimale werking. Het zoekt en herstelt problemen met Microsoft® Windows® om te voorkomen dat uw pc vastloopt, crasht, vertraagt of dat u uw gegevens verliest. Het helpt uw pc sneller op te starten. Het herstelt en optimaliseert uw Windows-register om stabiliteit te verbeteren en programma's sneller te kunnen starten. Het ruimt zelfs uw vaste schijf op om de algemene prestaties van uw pc te verbeteren en u meer ruimte te geven voor uw gegevens.

Belangrijkste kenmerken

• Schijven defragmenteren (Speed Disk™) : defragmenteert en optimaliseert bestanden en gegevens die verspreid over uw vaste schijf zijn opgeslagen

• Schijven herstellen (Disk Doctor) : scant uw vaste schijf en waarschuwt u voor problemen die computerfouten en het crashen van uw vaste schijf kunnen veroorzaken

• Schijfopruiming : wist alle records van uw computer en webactiviteiten permanent om uw privacy te beschermen

• Registeropruiming : helpt bij het elimineren van Windows-registerproblemen die uw pc vertragen, foutberichten activeren en Windows doen vastlopen

• Register comprimeren : verwijdert tussenruimten, verspilde ruimte en beschadigde bestanden in uw register en comprimeert deze om ruimte in uw systeemgeheugen vrij te maken en ervoor te zorgen dat uw pc sneller opstart

• Register herstellen : maakt een back-up van het register voordat herstel wordt uitgevoerd, zodat u dit indien nodig ongedaan kunt maken

• Opstartbeheer : hiermee kunt u kiezen welke programma's automatisch worden geladen wanneer Windows wordt opgestart, om geheugen vrij te maken en de opstarttijd van uw pc te verbeteren

• Verloren bestanden herstellen (UnErase™ Wizard) : hiermee kunt u snel de per ongeluk verwijderde bestanden terugzetten die mogelijk verborgen op uw harde schijf staan

• Smart Updates : installeert productupdates automatisch op de achtergrond

• Duplicate File Finder : zoekt alle dubbele bestanden die zich op de vaste schijf van uw computer bevinden, zodat u deze kunt verwijderen en meer schijfruimte vrij kunt maken voor uw gegevens

• System Dashboard : toont u stap voor stap hoe u uw computer weer als nieuw kunt laten werken

• Application Uninstaller : verwijdert de programma's die u niet gebruikt of die te veel resources innemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v81106731_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 09/02/2016