Fout: 'Er is een time-out opgetreden voor de bewerking. Controleer uw netwerkverbinding en probeer het opnieuw'

Als u wilt controleren of dit probleem wordt veroorzaakt door een bekend systeemprobleem of bekende storing, gaat u naar de pagina Status van Norton-services.

Deze stappen zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie hebt of niet weet welke versie u hebt, gaat u naar Norton Update Center.

STAP 1

Toegang tot uw safe via de webbrowser controleren

1. Meld u aan bij de Norton Identity Safe-website met uw e-mailadres en wachtwoord.

2. Typ het wachtwoord van uw online safe in het venster Uw safe openen en klik vervolgens op Safe openen.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

Beperken van netwerkgebruik uitschakelen

1. Start uw Norton-product.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op Firewall.

4. Op het tabblad Algemene instellingen zet u de schuifregelaar naast Beperken van netwerkgebruik op Uit.

5. Klik op Toepassen en dan op Sluiten.

Ga naar stap 3 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 3

Tijdelijk afmelden bij de safe van Norton Identity Safe

1. Meld u af bij de safe van Norton Identity Safe op uw computer en al uw andere apparaten.

2. Start de computer opnieuw op.

3. Meld u aan bij uw online safe van Norton Identity Safe op uw computer.

Als u de volgende foutmelding krijgt: 'Uw Norton-account is tijdelijk geblokkeerd vanwege te veel mislukte aanmeldingspogingen...', wacht dan een uur voordat u opnieuw probeert om u bij uw safe van Identity Safe aan te melden op elk van uw apparaten.

Ga naar stap 4 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 4

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Klik op Verwijderen en opnieuw installeren.

De knop Verwijderen kan worden weergegeven als uw Norton-product van uw serviceprovider afkomstig is.

6. Klik op Doorgaan of Verwijderen.

7. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om uw Norton-product opnieuw te installeren.

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.