Safe openen via de Norton Identity Safe-werkbalk

De Norton Identity Safe-werkbalk is beschikbaar in webbrowsers zoals Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox en Microsoft Edge. U kunt zich aanmelden bij uw online safe via de Norton-werkbalk en vervolgens uw aanmeldingen oproepen of bijwerken. De Norton-werkbalk vindt u doorgaans onder de adresbalk.

Afhankelijk van uw browser selecteert u een van de volgende opties.