Programmaregels voor firewalls

De firewall van Norton 360 Online beveiligt uw pc tegen ongewenste netwerkcommunicatie en inbraken. Gebruik dit tabblad om specifieke regels voor netwerktoegang in te stellen voor elk van de programma's op uw pc.

De volgende opties zijn beschikbaar:

Automatisch

Hiermee wordt de internettoegang voor het programma automatisch geconfigureerd op basis van de aanbevelingen van Symantec

Deze optie is de standaardoptie die automatisch aan een programma wordt toegewezen wanneer Automatisch programmabeheer ingeschakeld is.

Toestaan

Hiermee krijgt het programma toegang tot internet.

Blokkeren

Hiermee krijgt het programma geen toegang tot internet.

Aangepast

Hiermee wordt het venster Programmaregels geopend. In dat venster kunt u handmatig firewallregels voor het programma maken en wijzigen.

Verkeersregels en programmaregels toevoegen

Verkeersregels en programmaregels wijzigen

Firewallregels verwijderen

Firewallregels

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8063740_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 20/10/2011