Verkeersregels voor firewalls

Gebruik dit tabblad om te bepalen hoe de firewall de communicatie moet hanteren tussen uw pc en netwerken waarmee deze is verbonden. De regels die u maakt of wijzigt, worden toegepast op alle programma's op uw pc. Met deze regels worden de volgende communicatietypen verwerkt:

Standaard inkomende ICMP

Standaard uitgaande ICMP

ICMP-berichten (Internet Control Message Protocol) bevatten status- en besturingsinformatie. Met deze instellingen worden alle typen uitgaande ICMP-berichten en veilige typen binnenkomende ICMP-berichten beheerd.

Standaard inkomende NetBIOS-naam

Standaard inkomende NetBIOS

NetBIOS staat voor Network Basic Input/Output System. NetBIOS biedt de naam-, sessie- en datagramservice.

Met deze instellingen wordt de NetBIOS-communicatie bestuurd, die door de bestands- en afdrukservices van Microsoft Network wordt gebruikt voor de naamgeving van apparaten en de overdracht van gegevens.

Standaard inkomende BootP

Standaard uitgaande BootP

Bootp is een afkorting van 'bootstrap protocol', een protocol waarmee een computer zijn eigen IP-adres kan achterhalen.

Met deze instellingen worden de BootP-services beheerd.

Verkeersregels en programmaregels toevoegen

Een verkeersregel tijdelijk uitschakelen

Verkeersregels en programmaregels wijzigen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v8063337_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 20/10/2011