Ik ontvang een foutbericht wanneer ik de factuurgegevens van mijn Norton Account probeer bij te werken

Wij zijn op de hoogte van een probleem dat voorkomt dat sommige creditcards kunnen worden gevalideerd voor uw factureringsprofiel Automatisch verlengen, en we werken aan een oplossing voor dit probleem. In de tussentijd kunt u Automatisch verlengen uitschakelen en uw Norton-product handmatig verlengen. Zo zorgt u ervoor dat uw beveiliging actief blijft en u kunt zich opnieuw aanmelden voor Automatisch verlengen voor het volgende jaar tijdens uw aankoop.

STAP 1

Automatische verlengingsservice van Norton uitschakelen

1. Ga naar uw Norton Account.

2. Klik op Aanmelden.

3. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton Account in en klik vervolgens op Aanmelden.

4. Klik op Automatische verlenging.

5. Klik op Uit naast het Norton-product waarvoor u Automatisch verlengen wilt uitschakelen.

6. Wanneer u de vraag krijgt, klikt u op Uitschakelen.

7. De volgende keer dat uw product verloopt, wordt u via uw Norton-product gevraagd uw abonnement handmatig te verlengen.

STAP 2

Uw Norton-product verlengen

1. Start uw Norton-product.

2. Klik op Verlengen naast Abonnementsstatus.

3. Klik op Mijn abonnement verlengen.

Controleer of uw computer met internet is verbonden.

4. Selecteer op de webpagina die wordt geopend het product dat u wilt verlengen, uw land en uw taal.

5. Klik op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm om een verlenging voor uw abonnement of een bijgewerkt product aan te schaffen.

• Als u een verlenging aanschaft, wordt de abonnementsduur automatisch toegevoegd aan uw product.

• Als u een bijgewerkt product aanschaft, moet u het product dat u heeft aangeschaft downloaden en installeren.

• Als u zich aanmeldt voor Automatisch verlengen tijdens de aankoop, worden de factuurgegevens aangepast met de kaart die u heeft gebruikt tijdens de aankoop, en Automatisch verlengen wordt uitgevoerd wanneer uw Norton-product volgend jaar de vervaldatum bereikt.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v80134111_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 07/09/2012