Aangeven vanwaaruit bestanden moeten worden hersteld

Wanneer Norton 360 Online bestanden herstelt, wordt de back-uplocatie weergegeven van de back-upset die het laatst is uitgevoerd. U kunt de locatie wijzigen om bestanden vanaf een andere back-uplocatie te herstellen. U hebt bijvoorbeeld dezelfde bestanden eerst als een back-up op de C-schijf hebt opgeslagen en vervolgens op cd. U kunt kiezen of u de bestanden vanaf de C-schijf of de cd wilt herstellen.

Aangeven vanwaar bestanden moeten worden hersteld

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Bestanden herstellen.

2. In het venster Bestanden herstellen klikt u onder Herstellen vanaf op Alles weergeven.

3. In het venster dat verschijnt, klikt u op de back-upset die u wilt herstellen. Vervolgens klikt u op OK.

Als de back-upset niet zichtbaar is, zorg er dan voor dat het medium waarop u de back-up van uw bestanden hebt gemaakt, is aangesloten en klik op Lijst vernieuwen.

4. Geef, indien nodig, andere instellingen voor het herstellen op en klik dan op Bestanden herstellen.

5. Volg de instructies op het scherm om het herstellen van de bestanden te voltooien.

Modus voor breedband met datalimiet

Bestanden herstellen met Autorun Restore van Norton 360 Online

Bestanden herstellen

Een hersteldoel kiezen

Bestanden selecteren om te herstellen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7927242_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 28/10/2011