Een back-upschema bekijken of wijzigen

In Norton 360 Online kunt u back-ups plannen zodat u deze kunt uitvoeren wanneer het u uitkomt. U kunt instellen dat back-ups 's nachts worden uitgevoerd of op een ander tijdstip wanneer u de computer niet nodig hebt voor andere activiteiten.

De volgende opties voor back-upschema's zijn beschikbaar:

Automatisch (Aanbevolen)

Hiermee kunt u een back-up maken van uw computer wanneer deze aanstaat, maar verder niet wordt gebruikt. Deze optie wordt voor de meeste gebruikers aangeraden. Norton 360 Online controleert elke vier uur of uw computer inactief is, zodat een automatische back-up kan worden uitgevoerd. Houd er rekening mee dat de back-uplocatie beschikbaar moet zijn op het moment dat de automatische back-up wordt uitgevoerd.

Als u deze optie selecteert, kunt u geen back-up van uw gegevens maken naar cd of dvd.

Wekelijks

Kies deze optie als u een of meer dagen van de week en het tijdstip van de dag wilt selecteren waarop de back-ups moeten worden uitgevoerd.

Maandelijks

Kies een specifieke dag van de maand en een specifieke tijd op de dag waarop de back-ups moeten worden uitgevoerd.

Selecteer Alleen uitvoeren tijdens inactiviteit om alleen een automatische back-up uit te voeren wanneer de computer niet wordt gebruikt. Norton 360 Online controleert elke vier uur of de computer niet wordt gebruikt.

Handmatig schema

Kies deze optie om Norton 360 Online alleen een back-up van uw bestanden te laten maken wanneer u de back-up zelf start.

Computerprestaties worden gemaximaliseerd als u de uitvoering van cruciale bewerkingen plant op een moment dat uw computer niet actief is. Wanneer u uw back-ups wekelijks of maandelijks plant en de optie Alleen uitvoeren tijdens inactiviteit selecteert, maakt Norton 360 Online een back-up van uw bestanden terwijl uw computer niet actief is. Het is raadzaam de optie Alleen uitvoeren tijdens inactiviteit te selecteren om computerprestaties te optimaliseren.

Het back-upschema bekijken of wijzigen

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Back-up en vervolgens op Back-upsets beheren.

2. Selecteer een optie om het back-upschema weer te geven of te wijzigen onder Schema op het tabblad Wanneer.

3. Klik op Instellingen opslaan.

Een back-up van de bestanden maken

Back-uplocaties

Een back-uplocatie selecteren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7927220_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/09/2011