Handmatig foto's nemen met de camera van uw apparaat

Wanneer uw apparaat niet is opgegeven als verloren of gestolen, kunt u de optie Maak een foto gebruiken om handmatig foto's te nemen. De foto's worden naar uw Norton Anti-Theft-account gepost. U kunt zich aanmelden bij de Norton Anti-Theft-website en deze foto's bekijken.

U kunt foto's alleen maken met een apparaat dat is uitgerust met een webcam.

Handmatig foto's nemen met de camera van uw apparaat

1. Meld u aan bij de Norton Anti-Theft-website.

2. Klik in het linkerdeelvenster onder Mijn apparaten op de naam van het apparaat.

3. Klik op Sneakpreview.

4. Klik op Een foto maken.

De foto's beheren

Apparaten beheren

De Norton Anti-Theft-website

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v78689450_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013