Uw kwijtgeraakte apparaat zoeken of vinden via Norton Mobile Security

Met Norton Mobile Security kunt u verschillende functies voor antidiefstal gebruiken via internet of sms om uw verloren apparaat te vinden en beschermen:

Zowel antidiefstal op basis van sms als antidiefstal op basis van web gebruiken dezelfde toegangscode die automatisch wordt gegenereerd wanneer u het apparaat registreert. Meld u aan bij Norton om uw toegangscode te bekijken of bewerken.

Als u de nieuwste versie op uw apparaat heeft geïnstalleerd, hoeft u mogelijk geen toegangscode voor sms-opdrachten in te stellen via uw app.