Beheren Back-upsets - Wanneer

Klik op de lijst Schema om het back-upschema te selecteren dat het beste aan uw behoeften voldoet.

De volgende opties zijn beschikbaar:

Automatisch (Aanbevolen)

Dit is de aanbevolen optie. Automatische back-ups worden uitgevoerd wanneer uw pc aanstaat, maar niet wordt gebruikt. Er wordt zo snel mogelijk een back-up gemaakt van recent gemaakte of gewijzigde bestanden.

Als u deze optie selecteert, kunt u geen back-up van uw gegevens maken naar cd of dvd.

Wekelijks

Via deze optie kunt u de dag van de week en het tijdstip selecteren waarop een back-up moet worden uitgevoerd. U kunt meer dan één dag per week selecteren. U kunt bijvoorbeeld elke woensdag of zaterdag een back-up laten maken.

Maandelijks

Gebruik deze optie om een maandelijkse back-up uit te voeren. U kunt de dag van de maand selecteren waarop u de back-up wilt uitvoeren. U kunt ook bepalen op welk tijdstip de back-up wordt uitgevoerd.

Handmatig schema

Kies deze optie als u alleen een back-up wilt maken van bestanden wanneer het u goed uitkomt. Norton 360 Online voert alleen een back-up uit op uw verzoek. Als u hiervoor kiest, vraag dan af en toe om een back-up zodat uw bestanden beschermd blijven.

Computerprestaties worden geoptimaliseerd als u cruciale bewerkingen plant zodat deze worden uitgevoerd wanneer de computer niet actief is. Wanneer u een wekelijkse of maandelijkse back-up plant en de optie Alleen uitvoeren tijdens inactiviteit selecteert, maakt Norton 360 Online een back-up van uw bestanden terwijl uw computer niet actief is. Het is raadzaam de optie Alleen uitvoeren tijdens inactiviteit in te schakelen om computerprestaties te optimaliseren.

Back-ups plannen

Een back-upschema bekijken of wijzigen

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7821438_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 26/08/2011