Bestanden herstellen - Herstelbron

U kunt de back-upset onder Herstelbron kiezen met de back-upsets die u wilt herstellen. In het venster worden ook Herstelbron, Aantal bestanden, Grootte, en Datum laatste back-up weergegeven voor de back-upsets in uw back-upconfiguratie.

Norton 360 Online geeft alle back-upsets weer die zich in uw back-upconfiguratie bevinden. Als een back-upset niet in de lijst staat, kunt u op Lijst vernieuwen klikken om de lijst onder Herstelbron bij te werken.

Naast elke back-upset geeft Norton 360 Online pictogrammen weer waaraan u kunt zien welke back-upsets op uw lokale station of externe apparaten beschikbaar zijn.

Aangeven vanwaaruit bestanden moeten worden hersteld

Een hersteldoel kiezen

Bestanden selecteren om te herstellen

Bestanden herstellen

Bestanden herstellen met Autorun Restore van Norton 360 Online

Een bestand van een back-upset op de Norton Backup Drive herstellen

Norton Back-up maken en herstellen

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7787721_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 09/09/2011