Automatische LiveUpdate uitschakelen

Wanneer u Automatische LiveUpdate uitschakelt, kan Norton 360 Online niet meer garanderen dat u beveiligd bent tegen de laatste virus- en spywarerisico's en -uitbraken. Als Automatische Liveupdate is uitgeschakeld, ontvangt u geen programma-updates.

Als u Automatische LiveUpdate tijdelijk moet uitschakelen, is het raadzaam de functie zo snel mogelijk opnieuw in te schakelen.

Automatische LiveUpdate in- of uitschakelen

LiveUpdate

Handmatig op updates controleren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7787714_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 20/10/2011