Pc-afstelling in voortgang

Norton 360 Online voert momenteel een of meerdere taken uit. Onder Scans in de linkerkolom ziet u de lijst met scanactiviteiten. In het onderste deel van pagina wordt meer informatie weergegeven over de activiteit die op dat moment in voortgang is.

Norton 360 Online voert de volgende taken van Pc-afstelling uit die u hebt geselecteerd:

Tijdelijke Internet Explorer-bestanden

Hiermee worden de tijdelijke bestanden verwijderd die na surfen op internet op de vaste schijf van uw pc zijn achtergelaten.

Tijdelijke Windows-bestanden

Hiermee worden onnodige bestanden verwijderd die in tijdelijke Windows-mappen zijn achtergelaten, nadat een programma is geïnstalleerd of bijgewerkt.

Internet Explorer-geschiedenis

Hiermee wordt onnodige webpaginageschiedenis verwijderd die in de geschiedenismap van uw internetbrowser is achtergelaten.

Schijfoptimalisatie

Hiermee worden uw vaste schijf en vrije ruimte gedefragmenteerd.

Register opruimen

Hiermee worden de onnauwkeurige en verouderde items in het Windows-register verwijderd die fouten kunnen veroorzaken.

Norton 360 Online voert aan de hand van de geselecteerde opties voor Pc-afstelling de specifieke taken uit in het venster Pc-afstelling. Als u bijvoorbeeld de optie Schijfoptimalisatie hebt geselecteerd, verschijnt alleen de taak Schijfoptimalisatie in het venster Pc-afstelling

In de rechterkolom ziet u onder Status of een taak is voltooid en of verdere actie is vereist. Wanneer de activiteiten zijn voltooid, wordt in het venster Pc-afstelling specifiekere informatie over eventuele verdere actie weergegeven.

Wanneer een activiteit wordt uitgevoerd, kunt u het venster minimaliseren. Indien nodig kunt u de activiteit in voortgang ook annuleren. U kunt een activiteit ook overslaan. In sommige gevallen kunt u ook een pauze inlassen voor een activiteit.

Als u uw computer wilt uitzetten nadat de activiteiten zijn voltooid, selecteert u de optie Computer afsluiten bij voltooiing onder in het venster.

Norton 360 Online opent en sluit de Pc-afstelling automatisch als u een activiteit van Pc-afstelling samen met de volgende taken uitvoert:

• LiveUpdate

• Back-up

• Volledige systeemscan

Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

Reageren op gedetecteerde beveiligingsrisico's tijdens een scan

Informatie over acties als Norton 360 Online een bestand niet kan repareren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7786149_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 16/10/2011