Aangepaste taken

In Norton 360 Online kunt u voor eenmalige scans zelf een combinatie van taken kiezen. U kunt LiveUpdate uitvoeren, een back-up maken van uw gegevens, tijdelijke bestanden verwijderen, schijfruimte vrijmaken door schijven op te ruimen, en uw schijven optimaliseren.

Norton 360 Online biedt totale beveiliging van uw pc, inclusief pc-afstellingsmogelijkheden. Pc-afstelling zorgt voor optimale werking van uw computer waardoor de computerprestaties worden verbeterd. Pc-afstelling handhaaft optimale werking van uw pc om topprestaties te leveren.

U kunt de volgende taken selecteren en uitvoeren:

LiveUpdate

Hiermee worden de recentste beveiligings- en programma-updates gedownload.

Tijdelijke Internet Explorer-bestanden

Hiermee worden de tijdelijke bestanden verwijderd die na surfen op internet op de vaste schijf van uw pc zijn achtergelaten.

Tijdelijke Windows-bestanden

Hiermee worden onnodige bestanden verwijderd die in tijdelijke Windows-mappen zijn achtergelaten, nadat een programma is geïnstalleerd of bijgewerkt.

Internet Explorer-geschiedenis

Hiermee wordt onnodige webpaginageschiedenis verwijderd die in de geschiedenismap van uw internetbrowser is achtergelaten.

Schijfoptimalisatie

Hiermee worden uw vaste schijf en vrije ruimte gedefragmenteerd.

Register opruimen

Hiermee worden onnauwkeurige en verouderde items in het Windows-register verwijderd die fouten kunnen veroorzaken.

Back-up

Hiermee wordt een back-up uitgevoerd.

De bestanden waarvan een back-up moet worden gemaakt, en de back-uplocatie zijn door u opgegeven toen u de back-upinstellingen configureerde.

Norton 360 Online voert aan de hand van de opties die u voor Pc-afstelling selecteert, automatisch de geselecteerde taken uit in het venster Pc-afstelling.

Alle geselecteerde items in dit venster worden als onderdeel van deze aangepaste scan uitgevoerd. Selecteer Taken om alle taken te selecteren die in het venster worden weergegeven. Klik op Start nadat u uw taken hebt geselecteerd.

Gebruik de instellingen voor Automatische taken in het venster Taakplanner om een activiteit in automatische achtergrondscans op te nemen of hiervan uit te sluiten.

Automatische taken in- of uitschakelen

Automatische taken plannen

Beveiligings- en prestatiescans plannen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7786121_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 01/11/2011