Antimalwarescan configureren in Norton Mobile Security

U kunt Antimalware-scanopties configureren in Norton Mobile Security om de antimalwarescan te plannen. U kunt ook de SD-kaartscan inschakelen voor extra bescherming.

Antimalwarescan configureren

1. Open de Norton Mobile Security-app vanaf de startpagina.

2. Tik in de linkerbovenhoek op het menupictogram . Tik vervolgens op App-instellingen.

3. In de sectie Scans verschuift u de regelaar naast 'Systeemapps scannen' om de optie in te schakelen.

4. Als u de SD-kaart in de scan wilt opnemen, verplaatst u naast SD-kaart scannen de schuifregelaar om de functie aan te zetten.

Wanneer u de SD-kaart scant, neemt de scantijd mogelijk toe en werkt het apparaat trager.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v77844172_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 15/03/2018