Antimalwarescan uitvoeren in Norton Mobile Security

Antimalware beschermt u tegen mobiele bedreigingen door te scannen op schadelijke malware en grayware en deze te verwijderen.

Een antimalwarescan uitvoeren

  1. Open de Norton Mobile Security-app vanaf de startpagina.

  2. Tik op de Norton Mobile Security-startpagina op Antimalware.

  3. Tik op Nu scannen om de scan te starten.

    Norton Mobile Security scant uw mobiele apparaat op schadelijke apps of spyware. Wanneer de scan is uitgevoerd, worden de scanresultaten weergegeven.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v77844151_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 23/03/2018