Details pc-beveiliging

In Details Pc-beveiliging kunt u de activiteiten van virussen, spyware, firewalls en kwetsbare punten in Norton 360 Online bekijken.

De huidige status van elke activiteit in het venster Details pc-beveiliging draagt bij aan de algehele beveiligingsstatus en de algehele status voor Norton 360 Online. Het pictogram naast elk item in de lijst geeft de algehele beveiligingsstatus.

Als u actie moet nemen, verschijnt een bericht met informatie over de volgende stappen die u moet uitvoeren. Indien nodig wordt de koppeling Details weergegeven. Via deze koppeling krijgt u specifieke informatie over bestanden, virusactiviteiten, de ernst van problemen, status en aanbevolen acties.

In de volgende tabel worden de activiteiten vermeld die deel uitmaken van Pc-beveiliging:

Virus- en spywarescan

Hiermee wordt aangegeven wanneer de functie Antivirusinstellingen de hele pc voor het laatst volledig op virussen of spyware heeft gecontroleerd.

Definitie-update

Geeft het tijdstempel aan wanneer uw virusdefinities het laatst zijn bijgewerkt

Auto-Protect

Controleert of Auto-Protect uw computer automatisch tegen virussen, spyware en andere risico's beveiligt

Geavanceerde SONAR-beveiliging

Controleert of de geavanceerde SONAR-beveiliging uw pc detectie van en beveiliging tegen schadelijke code biedt, zelfs voordat virusdefinities beschikbaar zijn

Slimme firewall

Hiermee wordt gecontroleerd of de firewall is ingeschakeld en of deze voorkomt dat schadelijke programma's uw pc binnendringen of gebruiken

Antispyware

Controleert of de Antispyware uw computer beschermt tegen de beveiligingsrisico's die uw persoonlijke gegevens en privacy in gevaar kunnen brengen

Beveiliging tegen inbreuk

Hiermee wordt gecontroleerd of de technologie voor inbraakpreventie eventuele pogingen tot inbraak blokkeert

Browserbeveiliging

Hiermee wordt in de instellingen van de internetbrowser gecontroleerd of de beveiliging op het hoogste niveau is ingesteld om u tegen onveilige websites te beschermen.

Scannen van inkomende e-mails

Controleert of Antivirusscan voor e-mails infecties voorkomt die via inkomende e-mailberichten kunnen worden overgebracht

Scannen van uitgaande e-mails

Controleert of Antivirusscan voor e-mails infecties voorkomt in uitgaande e-mailberichten en uw uitgaande berichten op virussen scant

Onder Dingen die u kunt doen zijn ook de volgende opties beschikbaar:

Scans uitvoeren

Voert snelle, volledige of aangepaste scans van uw pc uit en controleert hierbij op virussen, bedreigingen of onnodige bestanden.

LiveUpdate uitvoeren

Voert LiveUpdate uit om op de recentste definitie- en programma-updates te controleren en deze te verkrijgen

Uw computer veilig houden

Volledige systeemscan uitvoeren

Reageren op noodsituaties

Wat te doen wanneer een beveiligingsrisico wordt gevonden

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7764315_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 19/10/2011