Firewallregels: beschrijving

Het regeloverzicht in de wizard Regel toevoegen geeft elke firewallregel met naam of beschrijving weer.

In het beschrijvingsscherm van de wizard Regel toevoegen of het venster Regel wijzigen kunt u een beschrijving voor een Slimme firewall-regel kiezen. Aangezien voor bepaalde communicatiegebeurtenissen meerdere regels nodig zijn, moet u een duidelijke beschrijving invoeren.

Nadat u een beschrijving voor de regel hebt ingevoerd, gaat u naar het volgende scherm in de wizard Regel toevoegen voor een overzicht van de regelcriteria. Nadat u de criteria hebt bevestigd, maakt de firewall een nieuwe firewallregel met de opgegeven criteria.

U kunt geen verkeersregel voor de firewall maken waarin alle criteria overeenkomen met de criteria van een bestaande verkeersregel.

De wizard Regel toevoegen gebruiken

Firewallregels

Verkeersregels en programmaregels toevoegen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7762404_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 15/02/2011