Firewallregels: tracking

U kunt de optie Traceren gebruiken om bij te houden hoe vaak zich netwerkgebeurtenissen voordoen die aan een firewallregel voldoen.

In dit venster kunt u Een vermelding in het gebeurtenislogboek opnemen selecteren. Als deze optie actief is, wordt een vermelding in het logboek opgenomen wanneer zich een communicatiegebeurtenis voordoet die aan de firewallregel voldoet.

Als u de optie Bewaken in het venster Actie hebt geselecteerd, wordt de optie Een vermelding in het gebeurtenislogboek opnemen automatisch geselecteerd.

U kunt het gebeurtenislogboek bekijken onder de categorie Firewallactiviteiten in het venster Beveiligingsgeschiedenis.

De wizard Regel toevoegen gebruiken

Firewallregels

Verkeersregels en programmaregels toevoegen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7762401_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 20/10/2011