Firewallregels: computers

Communicatie is mogelijk tussen uw computer en elke andere computer op het netwerk. U kunt toegangsbeperkingen instellen voor alle computers die toegang hebben tot uw computer.

Selecteer de computers waarop u de regel wilt toepassen. U kunt kiezen uit:

Alle computers

De regel geldt voor alle computers.

Elke computer in het lokale subnet

De regel is alleen van toepassing op computers in het lokale subnet.

Het netwerk van een organisatie is in subnetten verdeeld om efficiënte internetcommunicatie te vergemakkelijken. Een subnet bestaat uit alle computers in hetzelfde LAN.

Alleen onderstaande computers of sites

De regel geldt alleen voor de opgegeven computers, sites of domeinen.

U kunt de namen en adressen opgeven van de computers waarop de regel van toepassing is. De details van de opgegeven computers worden in de lijst weergegeven. U kunt ook computers uit de lijst verwijderen.

Wanneer u deze optie selecteert, wordt de optie Toevoegen geactiveerd. Via deze optie kunt u een computer aan de lijst toevoegen. Gebruik de optie Verwijderen om een computer uit de lijst te halen.

De wizard Regel toevoegen gebruiken

Firewallregels

Verkeersregels en programmaregels toevoegen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7762395_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 15/02/2011