Firewallregels: verbindingen

De volgende soorten verbindingen kunnen tot stand worden gebracht tussen uw computer en andere computers op internet:

Inkomend

Inkomende verbindingen omvatten communicatie van een andere computer naar uw computer.

Uitgaand

Uitgaande verbindingen omvatten communicatie van uw computer naar een andere computer.

Inkomend en uitgaand

Inkomende en uitgaande verbindingen omvatten zowel inkomende als uitgaande communicatie van en naar uw computer.

Selecteer het type verbinding voor de regel. U kunt kiezen uit:

Verbindingen naar andere computers

De regel geldt voor uitgaande verbindingen van uw computer naar een andere computer.

Verbindingen van andere computers

De regel geldt voor inkomende verbindingen van een andere computer naar uw computer.

Verbindingen naar en van andere computers

De regel geldt zowel voor inkomende als uitgaande verbindingen.

De wizard Regel toevoegen gebruiken

Firewallregels

Verkeersregels en programmaregels toevoegen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7762392_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 15/02/2011