LiveUpdate uitvoeren in Norton Mobile Security

Norton Mobile Security voert LiveUpdate automatisch uit met ingestelde tussenpozen. U kunt bovendien besparen op de maandelijkse kosten voor uw mobiele telefoon door updates alleen te downloaden via een wifi-verbinding of door updates uit te schakelen tijdens roaming.

Doe het volgende om LiveUpdate handmatig uit te voeren en antimalware-updates te installeren:

LiveUpdate uitvoeren

1. Open de Norton Mobile Security-app vanaf de startpagina.

2. Tik in de linkerbovenhoek op het menupictogram . Tik vervolgens op App-instellingen.

3. Scrol omlaag door de instellingen naar de sectie LiveUpdate. Tik vervolgens op LIVEUPDATE UITVOEREN.

LiveUpdate downloadt en installeert alle beschikbare updates. Als u een waarschuwing krijgt over het uitvoeren van LiveUpdate terwijl u bent verbonden met een mobiel datanetwerk, tikt u op Ja.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v77490875_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 06/06/2018