Andere producten

Oproepen blokkeren configureren in Norton Mobile Security

De functie Oproepen blokkeren van Norton Mobile Security blokkeert ongewenste oproepen van specifieke nummers. U kunt onbekende nummers en alle oproepen vanuit een bepaald land ook blokkeren.

De functie Oproepen blokkeren is alleen beschikbaar voor Android-telefoons. Sms-blokkering wordt niet ondersteund op Android 4.4 of later.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v77490854_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 31/01/2019