Oproepen blokkeren configureren in Norton Mobile Security

De functie Oproepen blokkeren van Norton Mobile Security blokkeert ongewenste oproepen van specifieke nummers. U kunt de onbekende nummers en alle oproepen vanuit een bepaald land ook blokkeren.

De functie Oproepen blokkeren is alleen beschikbaar voor mobiele telefoons met Android. Sms-blokkering wordt niet ondersteund op Android 4.4 of later.

Blokkeerlijst beheren

1. Open de Norton Mobile Security-app vanaf de startpagina.

2. Tik onderaan het hoofdvenster op de vierde sectie om het scherm Apparaat te openen.

3. Tik op Oproepen blokkeren.

4. Op het tabblad Blokkeerlijst kunt u de volgende taken uitvoeren om de blokkeerlijst te beheren:

• Een contactpersoon blokkeren via het oproeplogboek of de contactpersonenlijst: tik op het pictogram en selecteer een contactpersoon in het Oproeplogboek of de lijst met Contactpersonen. Tik op OK om te bevestigen.

Selecteer Ook uit contactpersonen verwijderen? om deze te verwijderen.

• Als u een nieuwe contactpersoon aan de blokkeerlijst wilt toevoegen, gaat u naar het tabblad Nieuw, voert u het contactnummer en de naam in en tikt u vervolgens op Dit nummer blokkeren. Tik op OK om te bevestigen.

• Alle oproepen vanuit een bepaald land blokkeren: ga naar het tabblad Nieuw en selecteer onder Een land blokkeren het land en de landcode in de vervolgkeuzelijst. Tik vervolgens op Dit land blokkeren. Tik op OK om te bevestigen.

• Een contactpersoon bewerken: ga naar het tabblad Blokkeerlijst, tik op een contactpersoon om de naam of het nummer te wijzigen en tik vervolgens op Opslaan.

• Een bepaalde contactpersoon uit de blokkeerlijst verwijderen: tik in de blokkeerlijst op de contactpersoon die u wilt verwijderen en veeg deze naar links om de prullenbak weer te geven. Klik op de prullenbak om de contactpersoon te verwijderen.

• Alle contacten uit de blokkeerlijst verwijderen: tik onderaan het scherm op Blokkeerlijst wissen en vervolgens op OK om te bevestigen.

Instellingen voor oproepen blokkeren configureren

1. Open de Norton Mobile Security-app vanaf de startpagina.

2. Tik onderaan het hoofdvenster op de vierde sectie om het scherm Apparaat te openen.

3. Tik op Oproepen blokkeren.

4. Voer de volgende handelingen uit op het tabblad Instellingen, onder Blokkeren :

• Als u alle onbekende nummers wilt blokkeren, selecteert u Onbekende nummers.

• Als u alle nummers wilt blokkeren die niet in uw lijst met contactpersonen staan, selecteert u Nummers niet in contactpersonen.

5. Als u de meldingen wilt configureren, selecteert u op het tabblad Instellingen onder Vragen de volgende opties, afhankelijk van uw vereisten:

• Wanneer ik een nummer dat niet in mijn contactpersonen staat, vaak afwijs

• Na een nummer dat niet in mijn contactpersonen staat

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v77490854_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 06/06/2018