Norton Mobile Security-functies

De voordelen:

• Bescherming tegen digitale bedreigingen zoals riskante apps

• Besturingselementen om uw online privacy te beschermen

• Vinden van verloren of gestolen apparaten wanneer dit nodig is

• Herstellen en delen van contactgegevens

• Eén abonnement voor meerdere apparaten

Belangrijkste functies voor Android-telefoons of -tablets

• System Advisor*

Waarschuwt u over bedreigingen voor besturingssystemen en beveiligingscertificaten waardoor aanvallers toegang tot uw apparaat en uw gegevens kunnen krijgen.

• Wifibeveiliging*

Scant en identificeert netwerken die aangetast zijn of worden aangevallen, zodat u opnieuw verbinding kunt maken met beveiligde netwerken.

• Beschermende antimalwareblokkering* :

Voorkomt dat apps met malware en virussen op uw apparaat worden geïnstalleerd voordat u deze downloadt van Google Play

• App Advisor voor storende adware* :

Laat u weten of apps storende adware bevatten voordat u deze downloadt van Google Play

• Antiphishing-internetbeveiliging* :

Beschermt u tegen online scams door frauduleuze websites te blokkeren

• Malwarebeveiliging :

Scant en verwijdert apps met virussen, spyware en andere bedreigingen

• Bescherming tegen ransomware :

Beschermt tegen ransomwareaanvallen.

• Op afstand vinden :

Toont de locatie van uw verloren of gestolen Android-apparaat op een kaart

• Oproep- en berichtblokkering :

Beschermt u tegen irritante telefoontjes en mobiele spam

De functie Sms-blokkering wordt niet ondersteund op Android 4.4 of later.

• Spam- en fraudewaarschuwingen*

Identificeer en blokkeer verdachte spam- of fraude-oproepen die u op uw apparaat ontvangt.

De functie Spam- en fraudewaarschuwingen is alleen beschikbaar in de VS.

• Privacy Advisor*

Scant automatisch apps en toont u privacyrisico's voordat u deze downloadt van Google Play

• Interactieve kaart voor privacyrapport*

Laat zien waar ter wereld persoonlijke informatie mogelijk wordt gedeeld

• Veilig surfen*

Beschermt uw apparaat en uw persoonlijke gegevens tegen schadelijke sites die ransomware, Trojaanse paarden en andere bedreigingen installeren

• Antidiefstal

Vergrendelt en wist op afstand de persoonlijke gegevens op uw verloren of gestolen apparaat om te voorkomen dat iemand toegang tot uw gegevens krijgt

• Back-up van contactpersonen

Herstelt en deelt de contactgegevens op al uw apparaten

• SIM-kaartblokkering #

Vergrendelt uw telefoon zodra de simkaart wordt verwijderd

# Werkt niet met apparaten met een dubbele sim

*Premium-functies niet beschikbaar bij gratis versie van Norton Mobile Security

De functie Internetbeveiliging vereist een stabiele internetverbinding om doeltreffend te werken.

Belangrijkste functies voor iPhones of iPads

• Antidiefstal :

Helpt u uw verloren of gestolen iPhone of iPad op een kaart te vinden.

• Back-up van contactpersonen :

Herstelt en deelt de contactgegevens op uw Android, iPad of iPhone