Functies die beschikbaar zijn als onderdeel van Norton Mobile Security

De voordelen:

• Bescherming tegen digitale bedreigingen zoals riskante apps

• Besturingselementen om uw online privacy te beschermen

• Eén abonnement voor meerdere apparaten

Belangrijkste functies voor Android-telefoons of -tablets

U moet Android 6.x of later hebben om Norton Mobile Security op uw Android-apparaat te installeren.

Norton Mobile Security voor Android is niet meer beschikbaar voor verkoop in China. Lees voor meer informatie Einde van beschikbaarheid van Norton Mobile Security voor Android in China.

• System Advisor

Waarschuwt u over bedreigingen voor besturingssystemen en beveiligingscertificaten waardoor aanvallers toegang tot uw apparaat en uw gegevens kunnen krijgen.

• Wifibeveiliging

Scant en identificeert netwerken die aangetast zijn of worden aangevallen, zodat u opnieuw verbinding kunt maken met beveiligde netwerken.

• Beschermende antimalwareblokkering :

Voorkomt dat apps met malware en virussen op uw apparaat worden geïnstalleerd voordat u deze downloadt van Google Play

• App Advisor voor storende adware

Laat u weten of apps storende adware bevatten voordat u deze downloadt van Google Play

• Antiphishing-internetbeveiliging :

Beschermt u tegen online scams door frauduleuze websites te blokkeren

• Malwarebeveiliging :

Scant en verwijdert apps met virussen, spyware en andere bedreigingen

• Bescherming tegen ransomware :

Beschermt tegen ransomwareaanvallen.

• Privacy Advisor

Scant automatisch apps en toont u privacyrisico's voordat u deze downloadt van Google Play

• Interactieve kaart voor privacyrapport

Laat zien waar ter wereld persoonlijke informatie mogelijk wordt gedeeld

• Safe Search

Beschermt uw apparaat en uw persoonlijke gegevens tegen schadelijke sites die ransomware, Trojaanse paarden en andere bedreigingen installeren

De functie Internetbeveiliging vereist een stabiele internetverbinding om effectief te werken.

Belangrijkste functies voor iPhones of iPads

U moet een iPhone of iPad hebben waarop de huidige en vorige twee versies van Apple iOS worden uitgevoerd om Norton Mobile Security op uw iOS-apparaat te installeren.

• Waarschuwingen van besturingssysteem :

U ontvangt een waarschuwing wanneer het besturingssysteem van uw apparaat is verouderd.

• Webbescherming :

Detecteert frauduleuze websites en waarschuwt u voordat u deze bezoekt.

• Wifibeveiliging :

Maakt gebruik van geavanceerde scantechnologieën om aangetaste netwerken en netwerken die worden aangevallen te identificeren, zodat u opnieuw verbinding kunt maken met beveiligde netwerken.

• Waarschuwing van toegangscodedetectie :

Waarschuwt u als u geen toegangscode voor uw apparaat heeft ingesteld om niet-geautoriseerde toegang tot uw persoonlijke gegevens te voorkomen.

• Identiteit :

Identiteit is een functie die kijkt of uw persoonlijke gegevens op het dark web te vinden zijn en als uw persoonlijke gegevens hier worden gevonden, ontvangt u een melding

Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers met een Norton 360-abonnement dat Dark Web Monitoring Powered by LifeLock1 omvat of met een Norton 360-abonnement dat LifeLock2 Identity Theft Protection bevat. Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.

1Dark Web Monitoring in Norton 360-abonnementen is standaard ingesteld om toezicht te houden op uw e-mailadres en wordt onmiddellijk ingeschakeld. Meld u aan bij uw account om meer informatie voor toezicht in te voeren.

2LifeLock houdt geen toezicht op alle transacties bij alle bedrijven.

• VPN :

Bescherming voor uw apparaat tegen aanvallen van cybercriminelen op gecompromitteerde netwerken en hulp om anoniemer te surfen.

Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers met een Norton 360-abonnement dat Norton Secure VPN omvat. Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.