Back-ups plannen

U kunt back-upschema's configureren op het tabblad Wanneer in het venster Back-upsets beheren om op te geven wanneer en hoe vaak Norton 360 Online een back-up van uw bestanden moet maken.

De volgende opties voor back-upschema's zijn beschikbaar:

Automatisch (Aanbevolen)

Met deze optie wordt een back-up van de gewijzigde bestanden gemaakt wanneer uw pc niet actief is

Deze instelling biedt de beste back-upbeveiliging.

Wekelijks

Met deze optie wordt een of meer keer per week een back-up gemaakt van de gewijzigde bestanden

U kunt de dagen van de week en het tijdstip van de dag selecteren waarop Norton 360 Online back-ups moet uitvoeren.

Maandelijks

Hiermee wordt eens per maand een back-up van de gewijzigde bestanden gemaakt

U kunt de dag van de maand en het tijdstip van de dag selecteren waarop Norton 360 Online back-ups moet uitvoeren.

Handmatig schema

Met deze optie worden geen geplande back-ups van gewijzigde bestanden gemaakt

Als u deze optie kiest, moet u regelmatig handmatig een back-up maken van de gewijzigde bestanden.

Computerprestaties worden geoptimaliseerd als u cruciale bewerkingen plant zodat deze worden uitgevoerd wanneer de computer niet actief is. Wanneer u uw back-ups wekelijks of maandelijks plant en de optie Alleen uitvoeren tijdens inactiviteit selecteert, maakt Norton 360 Online een back-up van uw bestanden terwijl uw computer niet actief is. Het is raadzaam de optie Alleen uitvoeren tijdens inactiviteit te selecteren om computerprestaties te optimaliseren.

Back-upinstellingen

Norton Back-up maken en herstellen

Een back-upschema bekijken of wijzigen

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.