Instellingen voor Inbraakpreventie en browserbeveiliging

Inbraakpreventie scant alle netwerkcommunicatie van en naar uw computer en vergelijkt deze informatie met een verzameling aanvalshandtekeningen. Dit zijn gegevens aan de hand waarvan aanvalspogingen kunnen worden geïdentificeerd van aanvallers die bekende zwaktes in programma's of besturingssystemen uitbuiten. Inbraakpreventie beveiligt uw computer tegen de meeste internetaanvallen.

Als de informatie overeenkomt met een aanvalshandtekening, wordt het pakket automatisch door Inbraakpreventie verwijderd en wordt de verbinding verbroken met de computer waarvan de gegevens afkomstig zijn. Op die manier is uw computer volledig beveiligd.

Inbraakpreventie maakt gebruik van een uitgebreide lijst met aanvalshandtekeningen om verdachte netwerkactiviteiten te detecteren en te blokkeren. Norton 360 Online voert LiveUpdate automatisch uit zodat uw lijst met aanvalshandtekeningen actueel blijft. Als u Automatische LiveUpdate niet gebruikt, dient u LiveUpdate eenmaal per week uit te voeren.

Norton 360 Online biedt ook de functie Browserbeveiliging om uw webbrowser tegen schadelijke programma's te beschermen.

De functie Browserbeveiliging is beschikbaar voor Internet Explorer 6.0 of hoger, Chrome 10.0 of hoger en Firefox 3.6 of hoger.

Het internet wordt steeds intensiever gebruikt, waardoor uw webbrowser kwetsbaarder wordt voor aanvallen door kwaadaardige websites. Deze websites detecteren de zwakke plek in uw webbrowser en maken hier misbruik van door malwareprogramma's op uw systeem te downloaden zonder uw toestemming of medeweten. Deze malwareprogramma's worden ook wel 'drive-by downloads' genoemd. Norton 360 Online beveiligt uw webbrowser tegen 'drive-by downloads' van kwaadaardige websites.

De instellingen voor Inbraakpreventie en browserbeveiliging bevatten ook de optie Downloadinformatie om uw computer te beveiligen tegen onveilige bestanden die u downloadt. Downloadinformatie verschaft informatie over het reputatieniveau van alle uitvoerbare bestanden die u downloadt via de webbrowser. Download Intelligence biedt alleen ondersteuning voor downloads via het HTTP-protocol, Internet Explorer 6 of later, Chrome 10.0 of later en FireFox 3.6 of later. De door Downloadinformatie verstrekte reputatiedetails geven aan of het gedownloade bestand veilig kan worden geïnstalleerd. Aan de hand van deze details kunt u bepalen of u het uitvoerbare bestand wilt installeren.

Firewallinstellingen

Instellingen van Norton 360 Online

Norton 360 Online-instellingen aanpassen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7733445_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 27/10/2011