Algemene firewallinstellingen

Met de algemene instellingen van de slimme firewall kunt u de algemene functies van de firewall activeren en de poorten aanpassen die uw computer gebruikt om webpagina's te openen. U kunt kiezen uit:

Niet-gemeenschappelijke protocollen

Hiermee wordt bepaad hoe Slimme firewall niet-gemeenschappelijke protocollen hanteert.

Firewall opnieuw instellen

Hiermee worden de standaardinstellingen van de Slimme firewall hersteld.

U kunt op Opnieuw instellen klikken om te verzekeren dat alle aanbevolen firewallregels en -instellingen worden geconfigureerd.

Als u de firewall opnieuw instelt, worden alle aangepaste regels of instellingen verwijderd die u hebt geconfigureerd. Daarom vraagt Norton 360 Online u om bevestiging via een bevestigingsdialoogvenster wanneer u de firewall opnieuw instelt.

Geblokkeerde poorten onzichtbaar maken

Hiermee garandeert u dat geblokkeerde en inactieve poorten niet op verbindingspogingen reageren.

Zo wordt voorkomen dat actieve poorten reageren op verbindingspogingen met onjuiste bron- of bestemmingsgegevens.

Stateful Protocol-filter

Hiermee kunt u automatisch het internetverkeer toestaan dat overeenkomt met de verbindingen die door een toepassing zijn geopend.

Selecteer deze optie om het volgende te kunnen doen:

• Het binnenkomende netwerkverkeer op uw computer analyseren.

• Verdachte toepassingen blokkeren die een verbinding met uw computer proberen te maken.

Beheer van automatische bestands-/printerdeling

Hiermee kunnen de computers op het netwerk resources delen zoals bestanden, mappen en printers (die lokaal zijn gekoppeld).

Al het netwerkverkeer blokkeren

Hiermee wordt al het netwerkverkeer naar en van uw computer geblokkeerd.

Firewallinstellingen

Instellingen van Norton 360 Online

Norton 360 Online-instellingen aanpassen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7723027_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 03/11/2011