Een cloudsafe maken in een Norton-beveiligingsproduct

U kunt een cloudsafe maken in de Norton Internet Security-, Norton 360- of Norton Identity Safe-client en uw Identity Safe-gegevens opslaan. De Identity Safe-gegevens worden in de cloudsafe opgeslagen via uw Norton-account. U kunt uw Identity Safe-gegevens openen via Norton Identity Safe.

U kunt de Norton Identity Safe-client niet installeren als u Norton Internet Security of Norton 360 al heeft geïnstalleerd. Norton Internet Security en Norton 360 bieden de functie Identity Safe al waarmee u uw identiteiten kunt beheren en extra beveiliging wordt geboden wanneer u online transacties uitvoert

Per Norton-account kunt u maar één safe in de cloud hebben.

Een cloudsafe maken in Norton 360

1. Klik in het hoofdvenster van Norton 360 op Instellingen.

2. Klik in het venster Instellingen onder Gedetailleerde instellingen op Identiteitsbescherming.

3. Klik op Configureren in de rij Identity Safe instellen onder Identity Safe.

4. Klik op Aanmelden bij Norton-account en voer uw Norton-accountgegevens in.

Als u geen Norton-account heeft, kunt u een nieuwe Norton-account maken met de optie Een Norton-account maken in het venster Aanmelden bij Norton-account.

5. Typ in het venster Identity Safe instellen een wachtwoord in het vak Wachtwoord maken.

U moet een sterk wachtwoord opgeven als u een cloudsafe maakt. Klik op de link Een sterk wachtwoord maken om meer te weten te komen over sterke wachtwoorden.

6. Typ het wachtwoord nogmaals in het vak Wachtwoord bevestigen.

7. Typ in het vak Geheugensteun een hint voor het wachtwoord.

8. Selecteer Gegevens online opslaan via uw Norton-account.

Deze optie verschijnt alleen wanneer u zich aanmeldt bij uw Norton-account.

9. Klik op Maken.

10. Klik op Gereed in het venster Identity Safe is ingesteld.

Een cloudsafe maken in Norton Internet Security

1. Klik op Instellingen in het hoofdvenster van Norton Internet Security.

2. Klik in het venster Instellingen op het tabblad Web.

3. Klik op Identity Safe in het linkerdeelvenster.

4. Klik op Configureren in de rij Identity Safe instellen onder Identity Safe.

5. Klik op Aanmelden bij Norton-account en voer uw Norton-accountgegevens in.

Als u geen Norton-account heeft, kunt u een nieuwe Norton-account maken met de optie Een Norton-account maken in het venster Aanmelden bij Norton-account.

6. Typ in het venster Identity Safe instellen een wachtwoord in het vak Wachtwoord maken.

U moet een sterk wachtwoord opgeven als u een cloudsafe maakt. Klik op de link Een sterk wachtwoord maken om meer te weten te komen over sterke wachtwoorden.

7. Typ het wachtwoord nogmaals in het vak Wachtwoord bevestigen.

8. Typ in het vak Geheugensteun een hint voor het wachtwoord.

9. Selecteer Gegevens online opslaan via uw Norton-account.

Deze optie verschijnt alleen wanneer u zich aanmeldt bij uw Norton-account.

10. Klik op Maken.

11. Klik op Gereed in het venster Identity Safe is ingesteld.

Een cloudsafe maken in Norton Identity Safe-client

1. Open uw browser en ga naar: https://identitysafe.norton.com

2. Klik op Nu downloaden en download het installatieprogramma van Norton Identity Safe.

3. Dubbelklik op de set-up van Norton Identity Safe en klik op Toestemmen en installeren in het venster Installeren om de installatie van Norton Identity Safe op uw systeem voort te zetten.

U kunt Symantec helpen maatregelen tegen beveiligingsrisico's of -bedreigingen te verbeteren door gebruik te maken van de functie Norton Community Watch. Om lid te worden van Norton Community Watch schakelt u Ik wil lid worden van Norton Community Watch onder in het venster in,

4. In het venster Aanmelden bij Norton-account typt u uw e-mailadres dat u heeft gebruikt voor het aanmaken van uw Norton-account.

5. Klik op Volgende.

6. Voer in het venster Norton Identity Safe instellen uw Norton-accountwachtwoord in en klik op Aanmelden.

7. Voer in het venster Een wachtwoord voor uw online safe maken in het vakje Wachtwoord maken het wachtwoord in.

U moet een sterk wachtwoord opgeven als u een cloudsafe maakt.

8. Typ het wachtwoord nogmaals in het vak Wachtwoord bevestigen.

9. Typ in het vak Geheugensteun een hint voor het wachtwoord.

10. Klik op Maken.

11. Klik in het venster Identity Safe is ingesteld op Gereed.

Norton Identity Safe-cloudsafe

Norton Identity Safe

Norton Identity Safe-cloudsafe openen

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v77182712_identity_safe_standalone_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 08/08/2013