Bericht: "Norton-product kan niet op deze schijf worden geïnstalleerd. Deze versie is niet compatibel met de geïnstalleerde versie van Mac OS X"

Dit probleem kan optreden als u een niet-compatibele versie van het installatieprogramma van een Norton-product uitvoert. U lost dit probleem op door de nieuwste versie van uw Norton-product te downloaden en installeren.

Norton installeren

1. Meld u aan bij Norton.

2. Als u nog niet bij Norton bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

3. Klik in het venster Norton instellen op Norton downloaden.

4. Klik op Akkoord en downloaden.

5. Klik op OK om op te slaan en het bestand Setup.zip te openen.

6. Dubbelklik op het installatieprogramma voor het Norton-product wanneer de download is voltooid.

7. Klik op Toestemmen en installeren om de installatie te starten.

8. Klik op Nu meedoen als u wordt gevraagd deel te nemen aan Norton Community Watch.

Als u niet wilt deelnemen aan Norton Community Watch, klikt u op Later misschien. Klik op Meer informatie in het opdrachtpromptvenster voor meer informatie.

9. Typ het wachtwoord van uw beheerdersaccount als u hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Helper installeren.

Tijdens installatie op macOS 10.13.x of later kan het bericht 'System software was blocked from loading...' verschijnen, afhankelijk van uw beveiligingsinstellingen. Klik op Toestaan om verder te gaan. Als op uw Mac meerdere softwaretoepassingen zijn geïnstalleerd die verificatie vereisen, selecteert u Symantec en klikt u op OK.

10. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

11. Klik in het venster Installatie geslaagd op Opnieuw starten.

U moet uw computer opnieuw opstarten om het installatieproces te voltooien.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v76271424_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Mac OS X
Laatste wijziging: 07/05/2018