Norton Safe Search in- of uitschakelen

Norton Safe Search beschermt u tegen online bedreigingen door automatisch onveilige websites weg te filteren in zoekresultaten. Het biedt ook veiligheidsclassificaties voor al uw zoekresultaten zodat u kunt beslissen welke site veiliger en betrouwbaarder is om te openen. Het is raadzaam Norton Safe Search in te stellen als standaardzoekmachine in uw browser.

Aan de hand van de browservoorkeuren kunt u uw standaardzoekmachine wijzigen in Norton Safe Search of in een andere zoekmachine naar keuze.

Afhankelijk van uw browser selecteert u een van de volgende opties: