Fout: '108: Er waren geen licentieplaatsen beschikbaar om de upgrade te voltooien'

Probeer uw Norton Online-product nogmaals te activeren om dit probleem te verhelpen.

Uw Norton Online-product activeren

  1. Zorg dat uw computer met internet is verbonden.

  2. Start uw Norton-product.

  3. Klik in het hoofdscherm op Nu activeren.

  4. Klik op Volgende.

  5. Typ in het veld Mijn service-PIN het PIN-nummer dat u van uw serviceprovider heeft gekregen.

  6. Klik op Activeren.

  7. Typ een naam in voor uw computer en klik dan op Activeren.

  8. Sluit het venster Activeren voltooid!.

  9. Klik op Voltooien.

    Uw product is geactiveerd.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v75333510_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 04/09/2017