Norton Anti-Theft gratis proberen

U heeft de optie Norton Anti-Theft zeven dagen lang gratis te proberen voordat u overgaat tot aanschaf. Na de proefperiode kunt u een jaarabonnement op Norton Anti-Theft kopen.

Norton Anti-Theft gratis proberen

1. Open uw webbrowser en ga naar: http://antitheft.norton.com.

2. Klik op de startpagina van Norton Anti-Theft op PROBEER HET GRATIS.

3. Tik op de pagina Norton Anti-Theft proberen op Nu aanmelden.

4. Meld u in het verschenen venster aan bij uw account met uw Norton-accountgegevens.

5. Klik op de pagina Norton Anti-Theft installeren op Downloaden starten.

6. Klik in het dialoogvenster Bestand downloaden op Opslaan.

7. Dubbelklik op het bestand dat u hebt gedownload.

8. Klik op Licentieovereenkomst van Norton, lees de gebruiksrechtovereenkomst en klik vervolgens op Sluiten.

9. Klik op Toestemmen en installeren.

Norton Anti-Theft

Norton Anti-Theft openen

De Norton Anti-Theft-agent downloaden en installeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v75322394_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013