Bestanden herstellen - Bestanden in een back-upset herstellen

Gebruik de herstelfunctie om bestanden waarvan eerder een back-up is gemaakt, naar uw pc te kopiëren.

Wanneer u bestanden wilt herstellen, kunt u de volgende instellingen wijzigen:

Herstellen vanaf

Hiermee wordt de back-upset weergegeven waaruit de herstelde bestanden moeten worden opgehaald

U kunt kiezen uit de volgende opties:

• Norton 360 Online geeft standaard de back-uplocatie weer van de recentste back-upset, evenals de oorspronkelijke locaties van de bestanden. U kunt de back-upset echter wijzigen zodat bestanden worden hersteld uit alle back-upsets waarvoor Norton 360 Online eerder een back-up heeft uitgevoerd.

• U kunt de knop Alles weergeven gebruiken om de back-upset te wijzigen.

Bestanden

Geeft het totale aantal bestanden weer, en de totale grootte van de bestanden in de geselecteerde back-upset die u kunt herstellen

U kunt kiezen uit de volgende opties:

• Via de optie Alle bestanden en categorieën selecteren kunt u alle bestandscategorieën selecteren of verwijderen.

• U kunt de bestanden uit een back-upset kiezen die u Norton 360 Online wilt laten herstellen. Via de koppeling Naar bestanden en mappen bladeren kunt u het bestand selecteren.

Voor de geselecteerde back-upset kunt u het totale aantal bestanden bekijken dat u selecteert voor herstel. U kunt ook de totale omvang van de bestanden bekijken die u selecteert voor herstel.

• U kunt op naam naar bestanden en mappen zoeken om deze aan de te herstellen back-upset toe te voegen of eruit te verwijderen. U kunt ook naar bestanden met een specifieke extensie zoeken.

Bestanden die u niet herstelt, blijven in uw back-up staan en kunnen een andere keer worden hersteld.

Herstellen naar

Hiermee wordt aangegeven waar de herstelde bestanden op uw pc worden geplaatst.

U kunt kiezen uit de volgende opties:

• Standaard geeft Norton 360 Online de oorspronkelijke locaties van de bestanden weer. U kunt naar de oorspronkelijke locaties van de bestanden herstellen, of naar een nieuwe locatie navigeren waar u uw bestanden kunt herstellen.

U kunt de optie Wijzigen gebruiken om de locatie Herstellen naar te veranderen.

Als u bestanden naar hun oorspronkelijke locaties herstelt, vervangt Norton 360 Online de bestanden op de locatie die dezelfde naam hebben als de herstelde bestanden. U kunt een andere Herstellen naar locatie kiezen om het vervangen van bestanden te vermijden.

Als u Norton 360 Online op een van de computers hebt geïnstalleerd, moet u zorgen dat u de juiste back-upset hebt geselecteerd wanneer u gegevens voor uw computer herstelt. U kunt de knop Alles weergeven gebruiken om de juiste back-upset te gebruiken.

Via de koppeling Bestanden herstellen kunt u het bestand herstellen. Als de bestanden op de doellocatie dezelfde naam hebben als het herstelde bestand, vraagt Norton 360 Online of u het bestand wilt overschrijven. U kunt het selectievakje Deze beslissing onthouden in het dialoogvenster Overschrijven bevestigen gebruiken om alle bestanden naar de oorspronkelijke locatie te herstellen.

Bestanden herstellen

Bestanden selecteren om te herstellen

Een bestand van een back-upset op de Norton Backup Drive herstellen

Een hersteldoel kiezen

Bestanden herstellen met Autorun Restore van Norton 360 Online

Norton Back-up maken en herstellen

Oplossingen voor back-upproblemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7520592_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/07/2011