Een uitgeschakelde computer ontgrendelen

U kunt een uitgeschakelde computer alleen ontgrendelen nadat u de computer hebt teruggevonden, omdat de computer wordt afgesloten wanneer u deze uitschakelt. Niemand heeft toegang tot de computer totdat het juiste gebruikerswachtwoord wordt ingevoerd in het opstartscherm.

Weet u niet zeker wat het gebruikerswachtwoord is, meld u dan via een andere computer bij het webportaal van Norton Anti-Theft aan en verifieer het wachtwoord.

Een uitgeschakelde computer ontgrendelen

1. Nadat u de computer hebt teruggevonden, start u de uitgeschakelde computer op.

2. In het weergegeven opstartscherm selecteert u optie 1, en voert u vervolgens het gebruikerswachtwoord in dat u hebt ingesteld tijdens de activering van Intel Anti-Theft.

Wanneer de computer ontgrendeld is, moet u uw computer met internet verbinden om de bijgewerkte status op de website te zien.

De Norton Anti-Theft-website

Een apparaat vergrendelen

Een computer uitschakelen

Een apparaat ontgrendelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v75156124_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013