Een computer uitschakelen

Als uw computer kwijtraakt of gestolen wordt, en als u de gegevens op de computer belangrijk vindt, schakelt u de computer uit. Als u uw computer uitschakelt, heeft niemand toegang tot uw computer totdat het juiste gebruikerswachtwoord wordt opgegeven.

De optie Apparaat uitschakelen is alleen beschikbaar op computers met een Intel Anti-theft-chipset.

De voordelen van deze geavanceerde optie zijn:

• Wanneer u de computer uitschakelt, wordt de computer afgesloten en zijn uw gegevens veilig.

• Niemand kan uw gegevens op de computer wissen.

De nadelen van deze optie zijn:

• U kunt de locatie van de computer niet volgen.

U kunt alleen de laatste locatie zien die is vastgelegd voordat u de computer uitschakelde.

• U kunt geen huidige foto's zien van de persoon die de computer heeft.

U kunt alleen de laatste 10 foto's zien die zijn gemaakt voordat het apparaat werd uitgeschakeld.

Als u uw computer uitschakelt, kunt u de locatie niet volgen of foto's maken via uw computer.

Uw computer uitschakelen

1. Open uw browser en ga naar de volgende URL: http://antitheft.norton.com.

2. Klik op de Norton Anti-Theft-pagina op Hier aanmelden.

3. Meld u in het verschenen venster aan bij uw account met uw Norton Account-gegevens.

4. Klik in het linkerdeelvenster onder Mijn apparaten op de naam van de computer.

5. Klik op de geopende pagina op Apparaat vergrendelen.

6. Selecteer Apparaat uitschakelen op de pagina Apparaat vergrendelen.

7. Klik op Apparaat vergrendelen.

De Norton Anti-Theft-website

Een apparaat vergrendelen

Een uitgeschakelde computer ontgrendelen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v75155813_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013