Intel Anti-Theft deactiveren

Als u niet precies weet hoe vak u uw computer gebruikt, kunt u Intel Anti-Theft deactiveren. Als u Intel Anti-Theft deactiveert, wordt uw computer niet uit zichzelf uitgeschakeld, zelfs als u uw computer lange tijd niet gebruikt.

Intel Anti-Theft deactiveren

1. Open uw webbrowser en ga naar http://antitheft.norton.com.

2. Klik op de Norton Anti-Theft-pagina op Hier aanmelden.

3. Meld u in het verschenen venster aan bij uw account met uw Norton Account-gegevens.

4. Klik in het linkerdeelvenster onder Mijn apparaten op de naam van de computer.

5. Klik op het pictogram naast de computernaam.

6. In de pagina die wordt geopend, klikt u op Intel Anti-Theft deactiveren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v75154176_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013