Intel Anti-Theft configureren

Symantec raadt aan dat u de functie Intel Anti-Theft installeert zodra u uw computer heeft aangeschaft. Door configuratie van Intel Anti-Theft beschermt u uw essentiële informatie en persoonlijke gegevens die op uw computer zijn opgeslagen.

Activeer Intel Anti-Theft voordat u de uitschakeltimer en het gebruikerswachtwoord instelt.

U kunt de volgende instellingen configureren:

• Uitschakeltimer : Hoelang de internetverbinding van uw computer verbroken blijft. Als de computer in de geconfigureerde tijd geen verbinding heeft gemaakt met internet, wordt de computer automatisch uitgeschakeld.

• Wachtwoord : Het wachtwoord dat u heeft ingevoerd bij activering van Intel Anti-Theft.

Intel Anti-Theft configureren

1. Open uw browser en ga naar de volgende URL: http://antitheft.norton.com.

2. Klik op de Norton Anti-Theft-pagina op Hier aanmelden.

3. Meld u in het verschenen venster aan bij uw account met uw Norton Account-gegevens.

4. Klik in het linkerdeelvenster onder Mijn apparaten op de naam van de computer.

5. Klik op het pictogram van Intel Anti-Theft naast de computernaam.

6. Klik op Configureren op de pagina die wordt geopend.

7. Op deze pagina selecteert u in de sectie Uitschakeltimer de optie Timer inschakelen.

8. Onder de optie Timer inschakelen verplaatst u de schuifregelaar om het aantal dagen in te stellen.

9. Het tekstvak Wachtwoord bevat het gebruikerswachtwoord dat u hebt ingevoerd bij activering van Intel Anti-Theft.

10. Klik op Opslaan.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v75154174_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013