Intel Anti-Theft activeren

De optie Intel Anti-Theft is alleen beschikbaar op de computer met een Intel Anti-Theft-chipset. Door Intel Anti-Theft te activeren beschikt u over extra beveiliging voor de gegevens die op de computer zijn opgeslagen.

Wanneer u Intel Anti-Theft activeert, kunt u het volgende doen:

• Uw verloren of gestolen computer op afstand uitschakelen. U kunt de verloren of gestolen computer alleen uitschakelen wanneer de computer online is.

• De computer configureren om automatisch te worden uitgeschakeld als de computer tijdens de geconfigureerde duur geen verbinding met internet heeft gemaakt.

Wanneer u uw computer uitschakelt, wordt deze afgesloten. Niemand heeft toegang tot de computer totdat het juiste gebruikerswachtwoord wordt opgegeven.

Intel Anti-Theft activeren

1. Open uw browser en ga naar de volgende URL: http://antitheft.norton.com.

2. Klik op de Norton Anti-Theft-pagina op Hier aanmelden.

3. Meld u in het verschenen venster aan bij uw account met uw Norton Account-gegevens.

4. Klik in het linkerdeelvenster onder Mijn apparaten op de naam van de computer.

5. Klik op het pictogram van Intel Anti-Theft naast de computernaam.

6. Klik op Intel Anti-Theft activeren op de pagina die wordt weergegeven.

7. Typ het gebruikerswachtwoord dat u kunt gebruiken om de computer te ontgrendelen wanneer u deze terugkrijgt.

8. Klik op Opslaan.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v75154170_NAT_Retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 25/04/2013