Extern beheer inschakelen

De instellingen voor Extern beheer bepalen hoe uw apparaten door Norton Studio worden gecontroleerd.

Wanneer de optie Extern beheer is ingeschakeld, worden de gegevens door het Norton-product naar Norton Studio gestuurd. Is deze optie uitgeschakeld, dan worden er helemaal geen gegevens in Norton Studio gepubliceerd.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v74756099_nst_retail_1_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 04/05/2017